Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın çıkış kapıları, bir binadan yahut tesisden yangın esnasında güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan baplardır.

Onat maliyetli yangın bapları, yangın güvenliği sinein ehliyetli korumayı esenlayacak kalitede kapılardır. Bu kapılar, müsait fiyatlarıyla birsonsuz isim tarafından tercih edilir. İşte yaraşıklı maliyetli yangın bapları karşı bilmeniz gerekenler:

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir derece da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz güçlü bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan evgin hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da yangın kapısı bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri cihetiyle baplar zarar görmez.

Yangına karşı güvende sınırlanmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların güç emniyetliğini peylemek için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla kredi örgütleme etmekteyiz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin Yangın Çıkış Kapısı arttırılması ile ilişkin taharri geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve Yangın Kapısı Fiyatları bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha koca mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Report this wiki page